Selasa, 26 Mac 2013

Me, My Self & Belajar BUAT DUIT DENGAN BLOG melalui Carigold.Com


Nov 2011-Mifa (Islamic Fashion Show 2011) - Pavillion

Darling..i tak mampu nak menaip dan berfikir ye untuk sementara waktu heheheh.. walau berpuluh draft i dah sediakan.. tapi untuk mengasah otak menaip bagai serius tak mampu ye buat masa ini.. kerana sakit kepala menyerang kerana banyak berfikir (iskhhh!! baru ku tahu pengorbanan blogger ye selama ini memerah otak..) ..


Walau bagaimana pun kerana i menghargai sangat-sangat kerajinan uols untuk membaca my blog.. so seperti yang i inform dalam entry before this yang i baru sajork, 1 week berjinak dengan forum..so i dapat banyak sangat ilmu dengan mengikuti forum ye uols..forum yang i join setakat ini satu sajork ye www.carigold.com. antara latest ilmu yang i dapat last week tentang bagaimana Google Adsense memberi kita peluang buat duit dengan blog .. uols boleh baca ye entry ini... http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=392416 dalam carigold.com dan cara add Google Adsense dalam blog... 
contoh pendapatan salah seoranag ahli forum Carigold  dari link diatas dalam USD ye..

bagusnya entry ini kerana ia mengajar i as a blogger cara add Google Adsense dalam blog.. selain itu jika i atau uols ada problem,  serius.. ramai sangat.. taikon-taikon , jejaka-jejaka, gadis-gadis yang sudi menjawab dan menolong.. so please try ye... banyak lagi tip-tip dan soalan uols tentang blog yang akan terjawab jika uols join forum.. i pun ada menyimpan hasrat untuk try join forum wangcyber next week ye... tapi yang pasti.. i sendiri pun tidak berkesempatan lagi untuk add GOOGLE ADSENSE nihz.. hehehhehe.. uols buatlah dulu ye.. hehehe

Selain Google Adsense yang serius famous ini.. yang terbaru untuk blogger buat duit uols boleh try buka thread tentang SQUIDOO  dekat  carigold.com .Squidoo ini pun lebih kurang Google Adsense.. juga untuk menjana pendapatan.. so imej dibawah ini i dapat dari link ini ye... http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=418346&highlight=squidoo Squidoo ini baru lagi.. dan memang serius menarik minat i ye untuk mencuba.. tapi i masih belum berkesempatan untuk buat lagi.. bagi mereka yang berminat sila baca link yang i sertakan ye... i pun insyaalah akan try join Squido next week.. so sama-samalah kita ye...

pendapatan salah seorang ahli carigold juga dalam  USD


Oklah before i tulis entry yg kena menaip panjang lepas nihz.. so i saja merelax otak i tanpa berfikir apa nak taip dengan upload my pic.... all this pic from 1996 - 2012.. dari i mengembara from ampang ke klcc, genting, miri, k.terengganu, penang egypt, london, paris, amsterdam, belgium, german, Jakarta, Bandung , Bali dan lain-lain..nanti i akan buat entry tentang tempat-tempat yang pernah i lawati & apa yg best & menarik ye, tempat apa best for shoping (termasuk di Malaysia & online shopping best) , cuci mata bagai.. gambar-gambar nihz just intro sajork.. wkakakakaka...  nak ambil mood dahulu untuk menaip segala bagai,,, kater nya.. kanzz.. huahauahauhaua.... 


Jan 2011 - Universal Studio Singapore



Nov 2011 - Genting Highlands



October 2010



Dec 2010 - Hard Rock Hotel , Penang


Raya 2009


Jan 2010 - London

March 2012 - Cyberview 

Raya 2009 - Bersama anak sedara kesayangan


Dec 2009 - Paris

Dec 2009 - Holland


Dec 2009 - Paris

Dec 2009 - Swisszerland


Jan 2010 - German

December 1996 - Pantai Batu Hitam , Beserah


March 2011 - Miri , Sarawak

March 2008 - Cairo , Egypt

March 2008 - Cairo , Egypt

March 2011 - Miri Sarawak

March 2011 - Miri Sarawak

Nov 2000 - Awana Genting Highlands



march 2008 - Cairo , Egypt

Oklah darling semua.. nanti if ada lagi ilmu baru yang berguna untuk dikongsi.. i akan syer kan dengan uols semua ye.. di kesempatan ini i mengambil kesempatan mengucapkan Jutaan Terima Kasih yang teramat sangat bagi uols yang setia mengikuti dan membaca my blog... tanpa uols.. sunyi sepi my blog tanpa pelawat....salam sayang dari i.. and Luvvvv ..Muaahhh....


2 ulasan:

jejalan2je berkata...

wow banyak tempat yang you dah pergi.

qisya khadeeja berkata...

Rezeki Allah bg dlm berbagai bentuk.. Stiap org rezeki lain2 bentuk sgl yg mereka dpt..Anyway yg pnting sntiasa bsyukur.. Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...