Khamis, 28 Mac 2013

Fairy tales bersama anak-anak ? JOM MEMASAK !



Nasi goreng yang berbentuk Teddy Bear yang berselimut dan sedang Tidur - di hias oleh Tahrun dan anak-anaknya.

Darling!!!! i taw ramai yang tak sanggup ber"jem" untuk bawa anak-anak bercuti jauh-jauh terutama dalam cuaca yang serius amat panas terik di merata negeri sekarang ini.. bukan tak nak berkorban atau tidak sanggup.. tapi kerana kasihankan anak-anak yang kepenatan di jalan raya.. belum kira lagi jika anak-anak kecil dan masih antibodi lemah.. silap haribulan boleh demam panas... tak kira lagi jika bersesak-sesak membeli makanan terutama dekat tempat famous seperti KLCC atau Pavillion.. even dekat tempat makan yang Famous didalam google dan blog pun berjam tunggu makanan.. apalagi tempat tumpuan manusia bershopping dan berdating..hehehehhe

So, terima kasih kepada Tahrun.. kawan i yang sudah famous dan dikenali dalam beberapa entry i kebelakangan ini.. yang rajin memasak dan mengembirakan anak-anaknya.. so uols tengok latest picture dibawah? nampak tak " teddy bear cute" di bawah ini.. so inilah aktiviti riang ria Tahrun bersama anak-anaknya di waktu pagi.. menyiapkan breakfast.. Fuiyoooo!!! sure uols pun berminat untuk buat bersama anak-anak kanzzzz????

teddy bear yang bersiap sedia untuk tidur. .dah "terbungkang" pun ye.. hahahah.. "mana selimutnya. .sejuknya...?" kata teddy bear didalam hati...hehehhe

So dengan hati yang suci Permaisuri Tahrun serta putera dan puterinya menyelimutkan "teddy bear cute" yang kesejukan itew.. dengan selimut emas... hehehehehehe.. Tidurlah "Teddy Bear Cute" dengan lena....(ala suara latar dalam fairy tale.. heheheh)

teddy bear yang siap diselimuti "selimut emas" (telur) oleh Tahrun dan anak-anaknya..

Begitulah kisah teddy bear cute yang diceritakan oleh Tahrun kepada i uolss.... so jika uols berminat untuk turut serta dalam episod-episod kisah ini untuk seterusnya.. bolehlah tengok macam mana nak hias hidangan ini dan benarkan "teddy bear cute" muncul dalam sarapan pagi anda boleh lah belajar dari link ini ye... actually anak-anak Tahrun sendiri yang mencari dan men"google" nya.. jangan tak percaya ye... huhu.. so please check this link ASAP http://www.youtube.com/watch?v=OqlllgigAbw


Hidangan pagi indah yang menceriakan.. - Pagi yang indah bermula dengan sarapan yang indah...

Thank you very much kepada Tahrun dan anak-anaknya atas gambar-gambar ini... Hidup ini sungguh indah darling... biarkan "Fairy Tales" muncul bukan sahaja dalam mimpi anda.. .hehehehe

Selamat Bercuti Sekolah kepada adik-adik semua (adik-adik lagi ke? hahaha.. adik bongsu i masih bersekolah menengah ye).. jangan nakal-nakal.. luvvv & Muaaahhh!!!!



*** i masih memujuk Tahrun untuk menyertai i buat blog ye... huhu.. so lepas ini. .Tahrun pun akan ada blog juga.. heheheheh..






Tiada ulasan:

It's Me

Foto saya

BLOGPRENEUR.  

Pencinta,  penjual dan penghasil produk dari bahan Semulajadi. 

Pengalaman perbankan, insurans & takaful. 

Sedang berusaha mengamalkan diet lebih sihat dan ilmu dalam pemakanan serta kesihatan juga keusahawanan. 

Founder Crunchy Flakes by QK,  Original Body Scrub, Hair Gone, Carboness Powder & BLACK SCRUB. 

Sebarang pertanyaan atau jalinan kerjasama sila email ke

qisyakhadeeja@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...