Jumaat, 22 Mac 2013

Famous BloggerFatin Suhana antara Famous Blogger di MalaysiaI baru sahaja membaca blog Fatin Suhana ,http://fatinsuhana.blogspot.com/2013/03/vacay-yay.html bestnya baca dia dapat free ticket dengan 5 orang kawannya yang ditaja  Royal Dutch Airlines atau KLM ke Jakarta (yang lain i tak taw ye apa yang turut di sponsor dan dihadiahkan... heheheh)  lepas itu i baca pula blog cik epal. 

Cik epal pula baru saja menulis tentang pakwe barunya " Olay Total Effect " , Review product yang menarik.. .http://cikepal06.blogspot.com/2013/03/pakwe-baru.html seronok pula membaca ngomelan dia...

Dan seorang lagi yang i turut subcribe blognya Ceeramon pula menulis tentang protein. .http://c33ram00n.blogspot.com/2013/03/amway-nutrilte.html mengenai produk Amway Nutrilite .. pun bagus produk Reviewnya.. hehehe.....  

Yang pastinya blogger paling famous Fatin liyana  pun turut membuat produk review untuk Farmasi Colour Cosmetik ( FCC )  serius menarik entrynya...http://honeykoyuki.blogspot.com/2013/02/farmasi-colour-cosmetics.html so maybe uols pun berminat nak baca blog diaorang.. so check it out.. . 

Esok cuti sekolah akan bermula (sebenarnya ada Negeri yang dah mula bercuti punz..). Selamat Bercuti untuk semua.. dan  Tqvm kerana sudi membaca My blog...Luvvvv!!Tiada ulasan:

It's Me

Foto saya

BLOGPRENEUR.  

Pencinta,  penjual dan penghasil produk dari bahan Semulajadi. 

Pengalaman perbankan, insurans & takaful. 

Sedang berusaha mengamalkan diet lebih sihat dan ilmu dalam pemakanan serta kesihatan juga keusahawanan. 

Founder Crunchy Flakes by QK,  Original Body Scrub, Hair Gone, Carboness Powder & BLACK SCRUB. 

Sebarang pertanyaan atau jalinan kerjasama sila email ke

qisyakhadeeja@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...