Khamis, 8 Mac 2018

Crunchy Flakes by QK, SNEK UNTUK CHEAT DAY ANDA


Crunchy Flakes by QK dari campuran emping jagung, kacang pis hijau, kacang shandong, daun kari goreng dalam rempahan kari kaw yang enak.Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera.

Snek, kudap-kudap, kunyah-kunyah, makanan ringan adalah makanan biasa yang diinginkan manusia pada waktu dan hari-hari tertentu.

Ada yang memilih jajan, coklat, kerepek, keropok, bepang, kekacang dan pelbagai lagi untuk menghilangkan rasa bosan dan untuk mengurangkan rasa lapar juga bagi mereka yang tidak berselera untuk menikmati makanan berat.

Emping jagung antara snek popular malah merupakan sarapan sihat yang sering diwar-warkan di media serta diiklankan bagus untuk kesihatan dengan menambah susu sebagai menu untuk pilihan sarapan sihat.

Sayang seribu kali sayang, emping jagung sebenarnya ialah makanan proses sekaligus bukan makanan sihat untuk anda yang mengamalkan diet sihat atau eat clean.

Namun jika anda masih mengamalkan cheat day atau cheat menu anda boleh memasukkan emping jagung sekali sekala bagi mengantikan jajan, coklat, cookies, keropok segera dan sebagainya.

Crunchy Flakes BY QK tidak ditambah coklat proses, sos proses, caramel atau gula tiruan. Ia adalah emping jagung yang ditambah rempah kari asli, daun kari, kekacang, dan rempah ratus terpilih.

Terdapat pilihan tanpa tambahan stok ayam kerana stok ayam kekal sebagai salah satu bahan perasa yang mengandungi MSG. Namun jumlah bahan stok ayam ini dikurangkan 50% dari ramuan ketika ia mula-mula diperkenalkan bagi mendidik anda untuk menikmati makanan lebih sihat.

Untuk anda yang sukakan emping jagung, rasa kari kaw, kekacang seperti kacang Shandong dan kacang pis, daun kari yang digoreng segar dan pelbagai rempah lagi, anda boleh mencuba CRUNCHY FLAKES BY QK ini.

Untuk masa ini harga sebotol CRUNCHY FLAKES BY QK ialah RM12 .  Pembelian minima ialah 4 atau 8 botol terpulang pada keadaan semasa stok.

Sila hubungi atau whatapps terus ke

016 276 2636

Untuk pembelian dan pertanyaan lanjut produk ini.

Terima kasih.Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...