Selasa, 26 Mac 2013

Helpppppzzz!!! I Can't SLEEP !!


curlasss tak gambar hiasan i uolsss??? hehehehhe

Hehehe.. orang lain setakat FB status @ tweet tak boleh tidur... i siap buat entry blog tuhz uols... hahahahhaha.. i confirm ramai sajork yang macam i kanzzz???.. tidak boleh tidur hatta di luar hujan selebat-lebatnya membasah bumi (time makbul doa okay!).. kalau petir kilat sambar myambar tak pelik la if tidak boleh tidur.. ni no petir kilat okey uols..tapi mata duk wat ngada-ngada tak mau lelap. .time siang tadi kemain mgantuk tak hengat... sampai tersenguk-senguk.. time nihz..tak perlu kacip fatimah @ tongkat ali.. tetap cerah secerah-secerahnya lagi.. iskhhh!!! so if uols pun tak boleh tidur.. meh i bg tip-tip agar boleh tidur nyenyak yea.. wakakakakak...

so uols antara tip-tip bagi anda yang susah tidur ialah (skema uols ayat i,,)... :-

1. Minum susu panas (kadang-kadang tak ada selera ye nak minum susu walau terpaksa.. coz rasa nak loya ye ... hehehhe)

2. Tengok TV yang memaparkan cerita yang membosankan.....(banyak ok cerita yang bosan..especially kt tv1 dan astro yang duk ulang cerita yang sama sajork..heheeheh)

3. Pergilah ganggu kawan-kawan uols berchatting bagai.. if diaorang dah tidur.. sila ganggu kawan-kawan uols yang menetap di overseas.. yang sure tidak tidur lagi.. wakakaka

4. Pergilah mengaji atau solat sunat ye...

5. Update blog.. sure penat punya fikir idea dan menaip bagai.. AND LASTLY

5. Bacalah blog i.. wakawakakka.. lepas itew leh sambung untuk cuba tidur. .hhuhu


Oklah darlingz.. jom kita tidur.. maybe kali nihz terlelap.. oh lupa.. ada  doa ye untuk orang yang tidak boleh tidur.. jap lagi i google.. uols pun google lah sendiri ye.. i malas dah taip. .huahhuahua.. nite & luvvvv!!!!



Tiada ulasan:

It's Me

Foto saya

BLOGPRENEUR.  

Pencinta,  penjual dan penghasil produk dari bahan Semulajadi. 

Pengalaman perbankan, insurans & takaful. 

Sedang berusaha mengamalkan diet lebih sihat dan ilmu dalam pemakanan serta kesihatan juga keusahawanan. 

Founder Crunchy Flakes by QK,  Original Body Scrub, Hair Gone, Carboness Powder & BLACK SCRUB. 

Sebarang pertanyaan atau jalinan kerjasama sila email ke

qisyakhadeeja@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...