Selasa, 19 Disember 2017

TAKAFUL UNTUK SEMUA , 1 POLISI UNTUK 10 AHLI KELUARGA ANDAAntara Produk Takaful Baru dari HONG LEONG MSIG TAKAFUL


Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera.

Masih kekal dalam bidang takaful, dunia takaful berubah seiring zaman penyakit dan gaya hidup yang berubah.

Jika 20 tahun lepas, anda tidak mempunyai banyak pilihan produk takaful. Kini lautan pilihan produk takaful sesuai keperluan dan gaya hidup serta keluarga anda diperkenalkan.

Kekal setia bersama HONG LEONG MSIG TAKAFUL semenjak 2013, kini HONG LEONG MSIG TAKAFUL memperkenalkan 3 lagi produk takaful terbaru iaitu :-

I-Care RahmatPolisi Takaful berkaitan pelaburan yang melindungi anda sehingga usia 100 tahun
Medi AuniKad perubatan dan takaful tanpa had limit dan had tahunan yang boleh ditingkatkan lebih satu juta setahun.  Kad ini juga boleh dimiliki oleh 10 orang ahli keluarga termasuk pasangan, anak-anak dan ibu bapa anda , asalkan mereka tidak berusia lebih 70 tahun.
I-Care Hasanah – polisi takaful dengan premium bayaran jangka masa pendek ,yang memberi anda living assistance payout sehingga 50% dari premium yang anda bayar.

Istimewa untuk anda yang mencari polisi takaful yang tidak memeningkan dan mudah faham, juga amat sesuai untuk keluarga anda, anda boleh memikirkan untuk mengambil produk I-Care Rahmat berserta kad perubatan dan takaful.

Jika anda sudah mempunyai kad perubatan, tambahkan sahaja kad perubatan didalam polisi takaful anda untuk anak anda yang baru lahir atau anak anda yang belum mempuyai kad perubatan.

Polisi I-care Rahmat ini boleh diubah suai bila-bila masa, apabila anda ada ahli keluarga baru, anda boleh terus tambah ke polisi sedia ada , I-Care Rahmat anda. Jika anak anda telah bekerja dan dewasa, sudah punyai pekerjaan sendiri anda boleh mengeluarkan kad perubatan mereka dan kekalkan untuk anak anda yang masih kecil. Begitu hebatnya reka bentuk produk I-care Rahmat ini.

Istimewa Medi Auni, ia adalah kad perubatan yang boleh dimiliki sehingga 2 kad perubatan oleh satu individu. Terdapat pelbagai keistimewan Medi Auni , ini termasuk perubatan alternatif juga perubatan di Luar Negara.

I-Care Hasanah, selain memberi perlindungan kepada anda , ia truut memberi anda pilihan tempoh bayaran premium yang pendek, 8 tahun atau 10 tahun dan ia melindungi anda sehingga 20 tahun disamping memberi anda living assistance payout (dalam bentuk bayaran tahunan sehingga 50%). Bayangkan anda boleh memilih menerima Living Assistance Payout ini semenjak tahun pertama lagi sehingga tahun ke 20 atau mengikut pilihan bayaran anda sendiri .                                                                                                                                                         

Terdapat banyak lagi keistimewaan ketiga-tiga produk dari HONG LEONG MSIG TAKAFUL ini.

Anda boleh terus ke blog ke 2 QISYA KHADEEJA, di link ini untuk membaca dan merujuk mengenai segala produk takaful bawah HONG LEONG MSIG TAKAFUL ini.


Anda juga boleh terus menghubungi dan what apss ke

016 276 2636

Untuk maklumat dan keterangan lanjut.


Terima KasihTiada ulasan:

It's Me

Foto saya

BLOGPRENEUR.  

Pencinta,  penjual dan penghasil produk dari bahan Semulajadi. 

Pengalaman perbankan, insurans & takaful. 

Sedang berusaha mengamalkan diet lebih sihat dan ilmu dalam pemakanan serta kesihatan juga keusahawanan. 

Founder Crunchy Flakes by QK,  Original Body Scrub, Hair Gone, Carboness Powder & BLACK SCRUB. 

Sebarang pertanyaan atau jalinan kerjasama sila email ke

qisyakhadeeja@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...