Rabu, 15 Mac 2017

Crunchy Flakes by QK hadiah untuk Yang Tersayang


CRUNCHY FLAKES by QK 

Assalammualaikum dan salam sejahtera. 

Diperkenalkan untuk mereka yang baru ingin berjinak jinak dengan snek yang lebih sihat dan  tanpa Gluten Crunchy Flakes by QK diperkenalkan. 

Snek ini bukan snek 100% sihat.  Ia cuma lebih sihat berbanding snek komersial lain di pasaran. 

Tidak manis seperti snek lain atau manisan lain.  CRUNCHY FLAKES BY QK Ini hanya diperbuat dari emping jagung asli dan limpahan kacang shandong serta kacang pos hijau,  daun kari,  jintan manis,  lada kering dan rempah kari asli lagi enak. 

Kacang parang yang merupakan antara kacang yang ditambah sebelum ini di dalam resipi baru,  akhirnya terpaksa dikeluarkan atas alasan kacang parang tidak sesuai untuk kanak-kanak yang menghadapi masalah penyakit g6pd. 

Ini bagi memastikan semua golongan boleh menikmati snek ini. 

Jika anda seorang pengemar snek namun menyimpan impian ingin mengurangkan berat badan,  anda boleh bermula dengan menikmati Crunchy Flakes by QK seterusnya belajar menikmati snek yang lebih sihat seperti buah buahan potong dan jagung bakar asli. 

CRUNCHY FLAKES by QK bukan snek untuk menurunkan berat badan. Ia hanya membantu anda mengurangkan rasa ingin mengunyah makanan yang lebih manis atau bergoreng yang jauh lebih tinggi kalori dan manis. 

Untuk masa ini RM12 kekal untuk setiap balang Crunchy Flakes by QK. 

Kos pengeposan untuk 1 balang ialah Rm8 untuk Semenanjung Malaysia dan RM12 untuk Sabah dan Sarawak. 

Untuk lebih penjimatan jika anda membeli 4 balang kos pengeposan hanya RM11 untuk Semenanjung Malaysia dan RM17 ke Sabah dan Sarawak. 

Sebarang tempahan,  pertanyaan dan pembelian produk Crunchy Flakes by QK 

Sila what app ke 

016 276 2636 

Anda juga boleh membuat tempahan untuk sebarang majlis sama ada untuk perkahwinan,  pertunangan,  korporat,  hadiah,  hamper atau apa sahaja dalam bentuk dan bungkusan permintaan anda ke pihak kami untuk pihak kami aturkan mengikut kehendak anda. 

CRUNCHY FLAKES by QK juga amat sesuai untuk dihadiahkan untuk yang tersayang termasuk sebagai buah tangan untuk mereka yang dikasihi.

Selamat mencuba Crunchy Flakes by QK. 

Insyallah anda akan menyukai dan menggemarinya. 

Terima kasih.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...