Sabtu, 2 Februari 2013

Kenapa Ramai Gadis Tergila-gilakan Annuar Zain?

"Annuar Zain - Three Decades Of Music, Love & Passion  Concert  tu aku dh beli tiket ye! ". Itu je lah lebih kurang ayat yang i baca dlm whatapp @ viber @ LINE i.. dr lebih 10 org kwn gal i yg sah2 peminat setia cik abang kita yang seorang tu.. siapa lagi anak bujang Pak Zain yg xkawin2 lg tu sampai la nihz ?.. hahahah (Macam la aku dh kawin? huuhuuuu).

Annuar Zain - Penyanyi Pujaan Ramai
Kenapa ye ramai sangat gadis2, wanita, anak dara, makcik2, mak nenek, datin, isteri hatta budak2 perempuan tadika pun suka Annuar Zain ni???..  wohooooo!! BANYAAKKK sebab2nya uollllssss...

1) Dia anak Pak Zain yang terkenal kerana keramahannya seluruh ahli keluarganya...very down to earth!

2) Kakak dia sangat HOT & murah senyum serta peramah, penyanyi terkenal lagi kalau jadi adik ipar meti best! leh pinjam kasut, handbag, baju dah xpakai, alat solek xsempat guna dan macam2 lagi..leh tumpang sekaki kawan dgn artis.. (opsss! TerOver!).... luv u my future Sis In Law Ah Kak ZIANA ZAIN (sori! terPERAH santan plak!)

3) Dia confirm Bujang & Single - no gossip keterlaluan

4) Dia pandai menyanyi, menghibur, berkomunikasi, rajin melayan peminat, suka tersenyum, peramah, lesung pipit dia menawan lah... hahahaha.. lagu2 dia semua best! Kalau x masakan lagu nyanyian beliau Lelaki Ini, Sedetik Lebih, Keabadian Cinta, Ajari Aku dll meletup!

5) Hensem, Kemas, Bergaya & Cerewet, ayat dia tuturkan pun bertapis, beradab orangnya sekaligus menjadikannya seorang yang amat berpersonaliti menarik...

6) Tidak kisahlah orang @ hater mengatakan @ khabar angin , gossip @ sebagainya mengatakan dia "Gay" kami sbg peminat tentu xkisah & xpercaya ye.. tp kawan2 i ramai yg cakap.." kalau dia gay pn... i ttp nk kawin dgn dia! hahahaha".. melampau kannzzzz uolsssss...nampak sgt.. despredoooo.. wakakaka

7) Mungkin gayanya bukan seperti lelaki maskulin gagah yang melindungi.. tapi Annuar Zain membawa gaya lelaki romantik, yang penyayang, tidak memukul wanita, menghormati wanita dan orang tua & setia. Itu sebabnya kenapa wanita ramai yang tergila-gilakannya...

8) Paling penting Annuar Zain bukan jenis melatah, baran malah eksklusif di tempatnya tersendiri. Segala isu tentang dirinya tak pernah dipanjang-panjangkan, malah cara beliau memberi pendapat menambahkan lagi rasa sayang peminat2nya.


9) Perasan tak, kalau ada je persembahan Annuar Zain dlm mana2 anugerah, bukan setakat peminat2nya yang ala histeria, pengacaranya hatta Fara Fauzana & Syarifah Syahira pn xsegan2 tunjuk minat... Auuuuwwwww!!! jeles iiiiiii uolssss....!

10) Yang penting kami sbg peminat berharap & berdoa semoga Annuar Zain akan terus sukses & cepat2 kawin dgn gadis yang betul2 membahagiakn dia... xsabar nk tgk Annuar Zain kawin... sure Meletop!...

So, rasa-rasanya jejaka @ bf @ suami xkisah kot klu gf2, isteri2 dorang minat Annuar Zain, coz dorg tau confirm xdapat punya kanzzz.. hahahaha... apapun luv Annuar Zain.. Muahhhhhazzzzz!! ok cukup sekeping gambar Annuar Zain berbicara... i terus cair.... waduhhhh duhhhh duhhh.......

Tiada ulasan:

It's Me

Foto saya

BLOGPRENEUR.  

Pencinta,  penjual dan penghasil produk dari bahan Semulajadi. 

Pengalaman perbankan, insurans & takaful. 

Sedang berusaha mengamalkan diet lebih sihat dan ilmu dalam pemakanan serta kesihatan juga keusahawanan. 

Founder Crunchy Flakes by QK,  Original Body Scrub, Hair Gone, Carboness Powder & BLACK SCRUB. 

Sebarang pertanyaan atau jalinan kerjasama sila email ke

qisyakhadeeja@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...