Selasa, 1 September 2015

SNEK SIHAT

SNEK SIHAT

Ketika ramai yang mengeluh tentang kos hidup yang makin meningkat, mencari makanan yang lebih sihat semakin sukar, kerana harganya yang lebih tinggi berbanding makanan segera yang lebih murah.

SNEK lebih SIHAT , CRUNCHY FLAKES by QK diilhamkan untuk menjadi alternatif yang lebih murah dan mudah bagi memenuhi keperluan hidup masyarakat masa kini.


Sedap dan enak

Jika anda kerap melihat , iklan-iklan di kaca television yang menampilkan snek atau emping jagung sebagai antara SARAPAN YANG MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN, CRUNCHY FLAKES by QK juga adalah antara alternatif terbaik untuk SARAPAN BERKHASIAT dan MENGURANGKAN BERAT BADAN anda.

Diperbuat dari emping jagung asli dan bermutu, rempah rahsia yang mewah, kekacang berkhasiat seperti kacang shandong, kacang pis hijau dan kacang parang, serta daun kari segar dan lada kering segar cukup untuk mengurangkan rasa untuk anda menikmati makanan manis serta menambah tenaga anda untuk aktiviti harian yang mencabar.

Pastikan anda mendapatkan SNEK lebih SIHAT , CRUNCHY FLAKES by QK sekaligus mengantikan makanan segera anda. SNEK SIHAT ini turut dikenali dikalangan pelanggan sebagai SNEK KURUS dan amat digemari oleh kanak-kanak serta golongan tua dan dewasa.

Emping jagung masih makanan proses dan punyai gula namun resepi saya tidak menambah lagi gula hanya tempah sahaja. 

Untuk pesanan segera , anda boleh 

WASSAP & TELEGRAM KHADEEJA 016-2762636


HARGA TERBARU CRUNCHY FLAKES BY QK ialah RM11 sebalang (harga normal RM12)

MINIMUN ORDER IALAH 4 BALANG 

KOS POS BAGI 4 BALANG IALAH RM10


Terima kasih.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...